U kunt zelf dakreiniging uitvoeren – maar neem de beslissing niet lichtvaardig
DIY-dakreiniging bestaat zeker, en met de juiste methoden, gereedschappen en schoonmaakproducten kan een bekwame huiseigenaar zijn werk goed doen. Maar voordat u besluit dat dit uw voorkeursmethode is, moet u alle feiten bekijken.
Als u schoonmaakproducten koopt, zoek dan een bedrijf waarvan u weet dat u erop kunt vertrouwen. Zoek een bedrijf dat meerdere formules levert en ook preventieve oplossingen biedt.
Onthoud: er is geen gemakkelijke manier om uw dak schoon te maken. Zet minstens een volledige middag opzij en wees klaar om te werken, ongeacht het soort schoonmakers dat u voor de klus hebt gekocht.
Als u de juiste chemicaliën, de juiste procedures en spoeltechnieken gebruikt, kunt u erop rekenen dat de chemicaliën uw gordelroos of uw landschap niet beschadigen.

Dakreiniging is geen dure service

 
Integendeel, dakdekkers rekenen doorgaans een eerlijke prijs, vooral gezien de bovengenoemde kosten van dakvervangingen. Dakreiniging kost meestal ongeveer $ 200-800 en de gemiddelde kosten zijn ongeveer $ 476. Gezien het belang van de service, plus het bedrag dat u uiteindelijk zonder deze zult besteden, is het de kosten van het inhuren van een professional zeker waard als u ervoor kiest om het niet alleen te doen.
Zelfs als je de algen niet kunt zien, heb je misschien nog steeds een schoonmaakbeurt nodig
In de vroegste ontwikkelingsstadia zijn algen volledig onzichtbaar. Dus zelfs als uw dak in orde lijkt, bestaat de kans dat het nu het beste is om het te laten reinigen. Dit is een van de redenen dat professionele dakdekkers u aanraden om eens in de drie jaar een dakinspectie te laten uitvoeren: hoe eerder u het probleem kunt opvangen, hoe beter het is voor uw dakbedekking.

Veel huiseigenaren kunnen besluiten om hun dak schoon te maken, maar algen kunnen uw hele dak aantasten, zelfs als het alleen op plekken zichtbaar is. Het is altijd een goed idee om preventieve maatregelen te nemen, en om een ​​zo grondig mogelijke reiniging te laten doen.

laten doen
Er zijn twee manieren om een ​​dak schoon te maken, en elk is om verschillende redenen haalbaar
De twee belangrijkste methoden voor het reinigen van daken zijn:

  • Hogedrukreiniging – waarbij water onder hoge druk op het dak wordt gespoten om schimmel, algen, vuil of vuil te verwijderen, en
  • Chemische reiniging – ook wel Softwashing genoemd, waarbij chemicaliën het belangrijkste zijn die die schadelijke dingen van uw dak verwijderen.
    Elk van deze methoden heeft zijn sterke punten en zijn eigen tekortkomingen.
0 Comments

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Copyright © 2020 GFK Benelux | Alle rechten voorbehouden

Log in with your credentials

Forgot your details?