commerciële dakreiniging

1: Verbetert de prestaties

Om het maximale uit uw bedrijfsdak te halen, zowel wat betreft energie-efficiëntie als het bereiken van een maximale nuttige levensduur, is het belangrijk om een ​​schoon dak te hebben. Een schoon dak zorgt voor een lagere oppervlaktetemperatuur, wat niet alleen de levensduur van het dakmembraan zelf verlengt, maar ook helpt het energieverbruik te verminderen. Een wit dak reflecteert warmte beter waardoor er minder behoefte is aan koeling. Als bijkomend voordeel helpt een schoon commercieel dak HVAC-systemen op het dak door de daktemperatuur te verlagen en de koeleenheden koelere lucht aan te laten trekken, wat op zijn beurt minder energie vereist om hetzelfde niveau van interieurcomfort te bereiken.

2: elimineert vocht

Vocht is de grootste vijand van een dak. Door uw dak schoon te houden en vrij van puin, gevallen bladeren of andere materialen die water kunnen vasthouden, voorkomt u dat uw platte dak gaat plassen, blazen of splijten en voorkomt u dat uw metalen dak gaat roesten. Het is waarschijnlijk vanzelfsprekend dat plassen, blaarvorming, splijten en roest allemaal kunnen leiden tot gevreesde lekken!

elimineert vocht

3: Minimaliseert brandgevaar

In regio’s waar bosbranden een probleem vormen of gebouwen waar brandbare materialen worden gebruikt of vervaardigd, kan een schoon dak helpen mogelijke brandstofbronnen te elimineren.

4: legt schade aan het dak bloot voordat het verwoest

Door een schoon commercieel dak te houden, voorkomt u dat dakproblemen enorme dakproblemen worden. Met andere woorden, een goed onderhouden en schoon dak maakt het voor onderhoudsteams van faciliteiten gemakkelijker om potentiële dakhotspots en gebieden voor kleine reparaties te identificeren voordat ze een vervangende crisis worden. Niet alleen dat, maar als u een dakdekker inhuurt om uw dak schoon te maken, zullen zij nauwlettend in de gaten houden voor mogelijke probleemgebieden zoals bijna onzichtbare lekke banden of hagelschade die uw team anders zou missen. Zelfs het kleinste lek kan verwoestende gevolgen hebben. Denk eraan, reparatie is altijd beter dan vervangen!

5: Beschermt de gezondheid van uw werknemers

Schimmels en algen zijn niet alleen onooglijk, maar kunnen ook gevaarlijk zijn voor de gezondheid van uw werknemers. Wanneer ze worden aangetrokken via uw HVAC-systemen, kunnen schimmels en algen de interne luchtkwaliteit van uw gebouw ernstig beïnvloeden. Bijzonder zorgwekkend voor gebouwen in het zuidoosten is de verspreiding van zwarte algen, die de integriteit van uw dak en de reputatie van uw bedrijf kunnen schaden. Zodra algen uw dak hebben vastgehouden, laat het niet meer los totdat u de versterkingen heeft aangebracht. Een professionele reiniging verwijdert niet alleen de schimmel en algen, maar remt ook toekomstige groei af.

 

6: Houd het bij Code

Als u toevallig een voedselverwerkingsfabriek exploiteert of in een voedselgerelateerde industrie, moet u mogelijk bepaalde normen naleven. Een professionele commerciële dakreiniging zorgt ervoor dat u op de hoogte blijft.

7: Het wordt elke keer gemakkelijker

Jaren van vervuiling, vuil, vuil, resten, schimmels en algen van een dak afblazen, is niet voor bangeriken. Gelukkig, als uw dak professioneel wordt gereinigd en verzegeld, wordt het moeilijker om vuil op te hopen en is het in de toekomst gemakkelijker schoon te maken.

0 Comments

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Copyright © 2020 GFK Benelux | Alle rechten voorbehouden

Log in with your credentials

Forgot your details?