Soft Wash Dakreiniging

Dakreiniging met zachte was is een uitstekende keuze voor vrijwel elk huis, omdat wassen onder zachte wasdruk een grondige maar veilige reiniging biedt. Het met de hand wassen van oudere daken en die in verval zijn, kan het risico opleveren dat dakspanen direct van het huis worden weggeblazen, en hogedrukreiniging kan ook broze dakpannen en verouderde schoorsteenstenen splijten en barsten.

De kosten voor het reinigen van daken met zachte was lopen uiteen van $ 250 tot $ 600, afhankelijk van de grootte en constructie van het dak en het vuil dat het oppervlak bedekt. Een aannemer voor hogedrukreiniging kan tegen betaling ook voorstellen voor het reinigen van dakgoten en andere krachtige wasdiensten.
Ongeacht de kosten voor het reinigen van daken met zachte was in uw stad, het is van vitaal belang dat een huiseigenaar overweegt om het dak van zijn huis op consistente basis te laten wassen. Er zijn veel voordelen aan het regelmatig wassen van daken in woningen en er zijn veel redenen waarom u deze klus aan de professionals moet overlaten in plaats van het alleen aan te pakken.

aan te pakken

Als u nog nooit professionele dakreiniging of andere krachtige wasbeurten voor uw huis heeft uitgevoerd, of als u ervan uitgaat dat u de buitenkant van uw huis alleen kunt schoonmaken, noteer dan belangrijke informatie over zachte wassystemen. Zorg ervoor dat u uw opties en de noodzaak van het schoonmaken van de buitenkant van het huis met een energiewasbedrijf bij u in de buurt bespreekt, zodat u weet dat uw eigendom altijd in goede staat is en er op zijn best uitziet!

Waarom investeren in de kosten voor het reinigen van het dak met zachte was
Regelmatige dakreiniging is niet alleen een luxe, maar moet worden beschouwd als onderdeel van het routineonderhoud van uw huis. Het verwaarlozen van het wassen van het dak kan leiden tot vroege schade aan de dakspanen en dakpannen van het dak, evenals aan flitsen en andere oppervlaktematerialen.
Hoewel het wassen van daken van vitaal belang is voor een huis, kan hogedrukreiniging soms een dak beschadigen en vooral als een huiseigenaar dit zelf probeert. Een zachte wasreiniging is een voorkeursoptie voor veel hogedrukreinigers in plaats van standaard hogedrukreinigingsdiensten.

standaard

  • Roet uit de uitlaat van de motor nestelt zich op daken en droogt gordelroos en tegels uit, waardoor ze broos worden. Brosse tegels hebben meer kans op scheuren en splijten en komen van een dak los, of laten water op het dakoppervlak eronder sijpelen, wat leidt tot schade in huis.
  • Modder, bladeren, takjes en ander vochtig vuil houden vocht vast tegen gordelroos en tegels, waardoor ze zacht en brokkelig worden! Kruimelige gordelroos verslechtert en valt weg van het dak of wordt zacht en los, wegtrekkend van hun connectoren.
  • Uitwerpselen van vogels zijn eigenlijk zeer bijtend en kunnen dakspanen en dakpannen beschadigen als ze niet worden gewassen.
  • Vogels beschadigen ook gordelroos en tegels door simpelweg met hun scherpe klauwen op het dak te lopen! Het achterlaten van nesten of twijgen die vogels op het dak van uw huis verzamelen, kan dan leiden tot eventuele schade aan gordelroos en tegels.
0 Comments

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Copyright © 2020 GFK Benelux | Alle rechten voorbehouden

Log in with your credentials

Forgot your details?